Sinustako uusi WOUTILAlainen?

Woutila ry – 2.3.2022Me Woutilassa ajattelemme, että yhdessä tekemällä tulee aina parempi. Vaikka meistä kukin on oman luovan alan yrityksensä johtaja, kehittäjä, varastohenkilö, ja puhelinvaihde, ajattelemme silti, että silloin, kun jaetaan arvot, osaamista, tekemisen meininki ja kahvitauot, niin irti saa aina enemmän. Me tulemme ja menemme kukin omien aikataulujemme mukaan enimmäkseen arkena klo 8-20, mutta säännöllisen epäsäännöllisesti kokoonnumme yhteen lounastamaan, juhlimaan, oppimaan, pyytämään neuvoja tai auttamaan toinen toistamme.

Valoisa tila keskustan tuntumassa

Jaettu, katutason valoisa tilamme on noin 70 neliötä, joissa työpöydät sijaitsevat. Lisäksi käytössämme on talon yrittäjien yhteiset sosiaalitilat sekä puheluita tai palavereita varten viihtyisä Woutilan Puoti. Käytössämme on myös runsaasti näyteikkunatilaa, jos sinulla on jotain esiteltäviä tuotteita tai teoksia. Sijaitsemme Otsolan viihtyisän omakotitaloalueen ja keskustan rajapinnassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

  • Tulliportinkatu 14 (Norssin ja Joensuun Yliopiston rakennusten läheisyydessä)
  • 160€/kk vuokra / työpöytäpaikka (vuokraan kuuluu sähkö ja wifi)

  • Olet yrittäjä/ freelancer/ tieteen/ taiteentekijä.
  • Olet kyllästynyt tekemään töitä yksin kotona.
  • Kaipaat ihmisiä ympärillesi, mutta haluat myös tehdä rauhassa hommia.
  • Työskentely jaetussa työtilassa onnistuu sinulta.

Eli oletko sinä etsimämme työkaveri ja vuokralainen luovien alojen yhteisö Woutilaan?

Jos pystyt laittamaan yhdenkin raksin ruutuihin, olet!! Siinä tapauksessa laita viestiä meille: info@woutila.fi tai soita: Jussi Santaniemi, 040 670 8322 (Woutila ry, hallituksen pj)


Woutila on ollut perustamis keväästä 2016 alkaen ollut myös verkostoitumisen, tapahtumien, näyttelyiden ja livekeikkojen areena. Yhdessä talkoohengessä olemme halunneet luoda kaupunkilaisille luovan kohtaamisen, elämyksien ja hengähtämisen paikan. Olemme myös yhdessä kehittäneet omaa yritys toimintaamme ja tehneet yhteisiä työprojekteja toinen toisemme työllistäen. Kun pistetään useita, erilaisia ihmisiä, erilaisilla vahvuuksilla yhteen mitä vain voi syntyä ja kehkeytyä. Kaikille ideoille on meillä tilaa ja voit olla luomassa ja kehittämässä unelmiesi työpaikkaa ja työyhteisöä!

Parhain terveisin, Anniina Löytönen, Katriina Nuutinen, Janne Käyhkö ja Jussi Santaniemi. Työyhteisöömme kuuluu myös Pohjois-Karjalan Elokuvayhdistyksen Jarkko Kuittinen.
Woutila

Tulliportinkatu 14, 80130 Joensuu

info (ät) woutila.fi


Aukioloajat

Woutila on avoinna nyt näyttelyiden välissä hieman epäsäännöllisemmin.
Saapi tulla sisään, kun näet meitä paikan päällä, tai ota meihin ennakkoon yhteyttä!