Woutila on työskentelytila luovan alan yrittäjille.

Woutila on myös mielentila, jolloin syntyy jotakin hienoa, ennennäkemätöntä ja elähdyttävää.

Luovan talouden palvelut

Woutila on ollut perustamiskeväästä 2016 alkaen ollut myös verkostoitumisen, tapahtumien, näyttelyiden ja livekeikkojen areena. Yhdessä olemme halunneet luoda kaupunkilaisille luovan kohtaamisen, elämyksien ja hengähtämisen paikan. Parasta Woutilassa työskentelemisessä on ollut vertaistuki ja työyhteisö usealle muutoin yksin yrittävälle luovan alan tekijälle. Jaetun tilan myötä olemme verkostoituneet tehokkaammin kuin yksin toimiessamme.

Vuokraa kaupungin upein kokoustila!

Meillä on ilo käyttää woutilalaisten kanssa kaupungin upeinta kokoustilaa, mutta meistä jaettu ilo on paras ilo! Luovaan ajatteluun innostava tila sopii juuri sinulle, jos kaipaat tapaamisiin uutta näkökantaa, ja irrottautumista tavallisesta arjesta. Vuokraa WOU-tila muutamaksi tunniksi, tai koko päiväksi, ja nauti kokouksestasi Joensuun kattojen yllä!

Kenelle?

Yrityksille, yhdistyksille, vapaamuotoisille ryhmittymille ja organisaatioille

Mihin tarkoitukseen?

WOU-tilaa voi vuokrata palavereihin, asiakastapaamisiin, ryhmätyöskentelyyn, pop up-tapahtumiin, hallituksen kokouksiin, tai pieniin juhlatilaisuuksiin, tai vaikkapa kuvauslokaatioksi (n.10hlö)

Fyysisen WOU-tilan lisäksi voit varata kauttamme kokoukseesi alustuksen, joka avaa kanavat uusille ideoille ja laatikon ulkopuolelta ajattelulle!

lue lisää WOU-tilasta

Liity joukkoomme

Kuulostaako joku näistä tutulta?

  • Olet yrittäjä/ freelancer/ tieteen/ taiteentekijä.
  • Olet kyllästynyt tekemään töitä yksin kotona.
  • Kaipaat ihmisiä ympärillesi ja työyhteisöä.
  • Työskentely jaetussa työtilassa onnistuu sinulta.

 

Eli oletko sinä etsimämme työkaveri ja vuokralainen luovien alojen yhteisöön Woutilaan?

lue lisää